Perinteinen Joulupuoti Rääkkylän keskustassa

Rääkkylän Joulupuoti alkoi 24 vuotta sitten pienimuotoisena kukkamyyntinä Tarinatuvalta. Puotitoiminnan aloitti ja puotia pyöritti kymmenen vuoden ajan veljeni Kari Halonen. Vuodesta 2006 vetovastuun toiminnasta otti Karin veli Markku. Vuosien saatossa puodista on muodostunut todellinen joulun odotuksen perinne ja kyläläisten iloinen kohtaamispaikka.

Karjalanruusun ihastuttavasta Joulupuodista löytyy joulukukkien koko kirjo, paljon perinteisiä koriasetelmia sekä monenlaisia jouluisia kuivakukkatöitä. Myynnissä on myös sisä- ja ulkokransseja, lahjatavaraa, muhkeita linnunlyhteitä, kuivattuja saunavastoja sekä Lahja Niemelän neuleita. Kannattaa tulla katsomaan!

Ihastuttava Lieksan Joulupuoti

Karjalanruusun Joulupuoti on nyt viidettä vuotta Lieksassa, aivan keskustassa osoitteessa Pielisentie 17 (ns. Kotilaisen talo /entinen käsityökeskus). Lieksan Joulupuoti aukeaa perjantaina 31.11. ja on avoinna aattoon saakka.

Puodista löytyy paljon joulukukkia ja perinteisiä korisasetelmia, muhkeita linnunlyhteitä, kuivattuja saunavastoja sekä runsaasti jouluisia kuivakukkatöitä ja kransseja.

Joulupuodilla on viime vuotiseen malliin hieno Lieksan taiteilijayhdistyksen näyttely.

Perjantaina 14.12 tarjoillaan joulupuuroa - glögiä ja pipareita on tarjolla päivittäin. 

Joensuun joulupuoti Taitokorttelissa

Karjalanruusulla on ollut pieni Joulupuoti Taitokorttelissa vuosina 2015 ja 2017. Tänä vuonna varsinaista puotia ei ole, mutta tuotteita on malliksi myynnissä Rääkkylän Onnenkaupan pop up-myymälässä keskellä Taitokorttelia. 

-------------------------------------------------------

Vanhempia kuvia Rääkkylän Joulupuodilta: